1 logo smitshoekNaar aanleiding van het aftreden van het bestuur op 7 juni jl. schrijven wij bij deze een nieuwe algemene ledenvergadering uit op donderdag 5 juli a.s. Aanvang 20u in de kantine van vv Smitshoek. Doel van deze ledenvergadering is het voorstellen en via stemming beëdigen van kandidaten voor de ontstane vacante bestuursfuncties bij vv Smitshoek.

Bij deze roepen we onze leden op zich kandidaat te stellen voor de volgende posities:

Bestuurslid Technische Zaken
Bestuurslid Jeugdzaken
Bestuurslid Commerciële Zaken
Bestuurslid Vrijwilligerszaken

Het is in het belang van vv Smitshoek om zo snel mogelijk een daadkrachtig bestuur te installeren. Het huidige demissionaire bestuur wil daarom per direct deze procedure in gang zetten.

U kunt zich kandideren door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de functie waarvoor u interesse heeft. Openstelling van de vacatures is tot uiterlijk woensdag 4 juli a.s.

Mocht u vragen hebben over de verschillende functies kunt u die aan hetzelfde adres sturen, of een willekeurig bestuurslid benaderen.

Het (demissionaire) bestuur