Logo PipaRecent heeft de selectie inclusief de trainingsstaf werkzaamheden verricht op de locatie van de Stichting PiPa. Hoofdtrainer Richard Middelkoop behoefde niet lang na te denken, toen hij de vraag kreeg van ambassadeur Kees Boot of de selectie behulpzaam wilde zijn bij het verrichten van enkele klussen. Zo moest er een berg zand verplaatst worden van bovenop de dijk naar de pony plaats beneden en werd ook het onkruid (inclusief brandnetels) aan gepakt.

De avond werd afgesloten met een potje voetbal tussen de kinderen, verblijvend in de locatie en enkele selectie spelers. Jongens, trainersstaf ook namens de bewoners, de kinderen en bestuur van PiPa: hartstikke bedankt voor jullie inzet en energie om deze klus te (willen) klaren. Het was geweldig.
Kees Boot-ambassadeur