1 logo smitshoekAfgelopen zaterdag speelde ons 1e elftal haar laatste thuiswedstrijd in deze competitie 2017-2018. En zoals u weet, met een uitstekend resultaat. De verrichtingen van ons 1e elftal bij hun thuiswedstrijden zijn uiterst deskundig en fanatiek gevolgd door een heel aantal jeugdspelers afgelopen seizoen. Zij vormden de FORZA inclusief onze pupil van de week. Gehuld in nieuwe shirts, aangeboden door de Supportersclub (met pr voor de stichting PiPa) liepen zij mee met onze sterren naar de middenstip vooraf aan de wedstrijd, namen zij in de rust penalty’s op onze reserve doelman, kregen een consumptie en gingen na de wedstrijd op de foto met een van de spelers of onze hoofdtrainer. FORZA jeugd, alle pupillen van de week: hartstikke bedankt voor jullie aanwezigheid en steun voor ons 1e elftal. Hierbij ook de ouders bedankt die natuurlijk al lid zijn van de Supportersclub of dit direct nu gaan worden (voor € 25,- gehele gezin, heel seizoen - zie website VV).

19 05 2018 forza