supportersclub logoDe supporters hebben hun speler van de maand april gekozen. De laatste wedstrijden heeft Mustafa Celen indruk gemaakt bij de supporters. Daarom heeft hij de meeste punten vergaard en is hij de speler van de maand geworden. Speler van de maand april:

Mustafa Celen

Het overzicht van het seizoen tot nu toe geeft aan dat:

Robin Boot (september), Rutger vd Kleij (oktober), Thijs Oomsen (november), Mike vd Wijngaart (december/januari) en wederom Rutger vd Kleij (februari/maart) hem zijn voorgegaan in de verkiezing tot speler van de maand.

Mustafa. van harte gefeliciteerd namens alle supporters van de VV Smitshoek. Een attentie van de Supportersclub ontvang je na de thuiswedstrijd van a.s. zaterdag tegen Swift uit handen van de pupil van de week. De attentie wordt gesponsord door de Wijnkelder te Barendrecht.

Mustafa Celen

De Wijnkelder