supportersclub logoDe Supportersclub is door alle afgelastingen in het nabije verleden nog niet in de gelegenheid geweest de speler van de maand februari/maart in het zonnetje te zetten. Hopelijk kan dat nu gebeuren na de wedstrijd van aankomende zaterdag tegen Achilles Veen.
Het overzicht van het seizoen tot nu toe geeft aan dat: Robin Boot (september), Rutger vd Kleij (oktober), Thijs Oomsen (november), Mike vd Wijngaart (december/januari) reeds zijn verkozen tot speler van de maand. Voor de 2e maal is gekozen tot speler van de maand:

Rutger vd Kleij

Rutger van harte gefeliciteerd namens alle supporters VV Smitshoek. Een attentie van de Supportersclub ontvang je na de thuiswedstrijd van a.s. zaterdag tegen Achilles Veen uit handen van de pupil van de week. De attentie wordt gesponsord door de Wijnkelder te Barendrecht.

De Wijnkelder