Smitshoek1 Thumb2017 2018

Smitshoek heeft zichzelf geen goede dienst gedaan, in de regioderby tegen RVVH.

In een wedstrijd waarin vele kansen gemist werden, ging het in de slotminuten helemaal fout en kon de thuisploeg door een 2-1 overwinning 3 belangrijke punten pakken.

Smitshoek begon, spelend in de vertrouwde oranje shirts van Mideko/Vertom Shipping, goed aan de wedstrijd. Het nam het initiatief, probeerde snel Laurens Visser of Bart Deprez aan te spelen die op hun beurt de snelle buitenspelers Sean Verburg en Jurien Reneita aan het werk zetten. In de 9e minuut kwam topscorder Bart Deprez na een snelle aanval door het hart van de RVVH defensie oog in oog te staan met doelman Danny Spelde, met een mooie reflex hield deze de spits van scoren af.

Na een kwartier spelen kwam de thuisploeg uit het niets op voorsprong, bij een corner stond de complete defensie te slapen, dos Santos van RVVH kon volledig vrijstaand op de rand 16 meter uithalen en keeper v/d Wijngaard in de korte hoek verrassen.

foto's: John van Neuren

01..jpg 02..jpg 03..jpg 04..jpg 05..jpg 06..jpg 07..jpg 08..jpg 09..jpg