1 logo smitshoekVanaf nu kan men inschrijven voor het JORDEX jeugdkamp 2018!Jordex banner

Het jeugdkamp is dit jaar van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni 2018.

We gaan wederom naar kamphuis Brabantlodge in Lierop (Noord Brabant). Het kamphuis en de omgeving is alvast te bekijken via www.brabantbos.nl.

Dit jaar zullen we om circa 17:00 uur verzamelen. De kinderen zullen met de begeleidersgroep in de kantine eten, voordat we circa 18:30 met de bus zullen vertrekken richting het kamphuis.

Op deze manier hopen we de wachttijd op de bus en de files te voorkomen. Op zondag komen we rond 16:30 uur weer terug. De kosten voor het kamp bedragen € 60,= per persoon.

We hopen dat ook dit jaar weer veel kinderen mee gaan om er een fantastisch kamp van te maken! Let wel op dat de plaatsen beperkt zijn (125 kinderen) en vol = vol!

De inschrijvingsprocedure is als volgt:

Het inschrijfformulier kunt u vinden op de homepage van de website aan de rechterzijde onderaan in het submenu. Na het invullen en verzenden van het inschrijfformulier ontvangt u direct een email ter bevestiging van de inschrijving. De eigen bijdrage van € 60,= per persoon zal begin juni via automatische incasso door V.V. Smitshoek van uw rekening worden afgeschreven. De vereniging gebruikt hiervoor de bankgegevens zoals u deze eerder heeft verstrekt voor de inning van de jaarlijkse contributiebijdrage via Club Collect.

Indien onverhoopt uw kind niet mee gaat, zal de eigen bijdrage in principe niet worden geretourneerd.

Mocht u vragen hebben over de inschrijving of problemen ondervinden met het inschrijfformulier mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kampcommissie