1-logo smitshoekVrijstelling:

Je doet al een taak voor de vereniging die meer als 4 uur in beslag neemt. Stuur dan een mail naar de planner en geef inde mail aan dat je je wenst af te melden, de taak die je al uitvoert en je mobiele nummer. Van de planner ontvang je een bevestiging.

Aanmelden:

Vul het formulier in en stuur dit naar de planner. Geef aan voor welke diensten je in aanmerking wenst te komen. De planner gaat je daarna via de mail benaderen met een concreet voorstel voor een dienst. Als het voorstel past stuur je een bevestiging naar de planner. Deze zal op zijn beurt een definitieve bevestiging sturen met indien aanwezig een instructie.

Dienst afmelden of ruilen:

Je bent ingeroosterd volgens bovenstaande instructie, maar je blijkt toch niet te kunnen. Tot 2 volledige werkdagen voor de dienst mag je een mail sturen naar de planner De planner gaat dan op zoek naar een vervanger. Voor een kortere periode dat 2 volledige werkdagen ben je zelf verantwoordelijk dat er een vervanger geregeld wordt. Ook dien je zelf een mail naar de planner te sturen met de wijziging. Voor de duidelijkheid bij niet opkomen dagen zonder afmelding of vervanging geregeld zal de 50 euro “verplichte vrijwilligers heffing” niet terugbetaald worden.

Vrijstelling:

Denkt u dat u in aanmerking behoort te komen voor een vrijstelling wat betreft de verplichte vrijwilligers bijdrage stuur dan zo snel mogelijk een mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de gegronde reden voor de vrijstelling.

Klachten:

Mocht je het met iets niet eens zijn dan mag je een mail sturen naar de planner. Het bestuur zal alle klachten in behandeling nemen en daar een standpunt over in nemen.