1 logo smitshoekKantine medewerker

WIE durft deze mooie uitdaging aan?

Beste vrijwilliger,

Wij zijn op zoek naar jou. Het enthousiaste en gezellige kantineteam van VV Smitshoek heeft grote behoefte aan uitbreiding van het team en zoekt hulp achter de bar en/of in de keuken.

Vind je het leuk om op een leuke en gezellige manier je steentje bij te dragen aan de club, meld je dan bij Paul Baas of bij Carla Lagendijk en zij vertellen je graag meer over deze leuke job.

Oh ja, je krijgt er ook nog een leuke vrijwilligersvergoeding voor, dat is natuurlijk mooi meegenomen!

P.s. minimum leeftijd vanaf 13 jr