supportersclub logoGezien het geringe aantal wedstrijden in de maanden december en januari jl.. kiezen de supporters van het vlaggenschip van de VV Smitshoek voor deze twee maanden de speler van de maand. De speler van de maand wordt georganiseerd door de Supportersclub waar u natuurlijk al lid van bent (zie voor aanmelding website VV Smitshoek en dan naar Supporterclub!!!!!

Het overzicht van de afgelopen maanden geeft aan dat: Robin Boot (september), Rudger vd Kleij (oktober), Thijs Oomsen (november) reeds zijn verkozen tot speler van de maand. Aan dit schitterende rijtje wordt toegevoegd de speler van maand december/januari:

Mike vd Wijngaart

Mike van harte gefeliciteerd. Een attentie van de supporters zal je ontvangen na de thuiswedstrijd tegen ’s-Gravenzande d.d. 17 maart a.s. uit handen van de pupil van de week.
Begin april maken we bekend wie de speler van de maand februari/maart is geworden.