VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

1 logo smitshoekHet lijkt allemaal nog ver weg maar voordat we het weten is het seizoen al weer voorbij en traditie getrouw is er aan het eind van het seizoen een weekend waar we een oergezellig wekend hebben met op zaterdag de welbekende familie. De dag ervoor is het inmiddels ook al wat jaren gebruikelijk dat we een gezellig en druk bedrijventoernooi houden.

Ook dit jaar is dit weer gepland en wel op vrijdag 8 juni.
Met de sponsor Mideko is ook weer overeenstemming bereikt dat zij hun naam aan deze editie geven, de organisatie draait inmiddels al op volle toeren en al heel veel teams hebben zich inmiddels al weer ingeschreven.

De organisatie heeft inmiddels een maximum aantal deelnemers moeten vaststellen en we zijn al aardig op weg om vol te komen, kortom wilt u als sponsor,vriendenteam of regionaal bedrijf zich nog inschrijven, wees dan snel want VOL IS VOL.
Wij hebben nog plek voor een beperkt aantal herenteams en voor 1 dames-team.

Wat zijn de ingredienten ?
Vele bedrijventeams die in verschillende pouls (en dit jaar dus ook weer een dames-poul) sportief maar vooral gezellig met elkaar strijden op de prachtige velden van ons complex.
De kosten bedragen € 150 per team, inclusief drank en etensbonnen.

In de loop van de vrijdagavond is er natuurlijk ook weer een BBQ en aansluitend zal er weer een spetterend optreden zijn, voor deze editie hebben we helemaal een top-artiest weten te strikken.

Natuurlijk zijn ook supporters meer dan welkom op die avond !

Wil je je opgeven ? laat het ons dan weten ?
Maar nogmaals VOL is VOL

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Smitshoek Mideko

Login

Zoeken