supportersclub logoGeachte Smitshoeker, quizzer, vrienden, bekenden etc.,

Na wederom een zeer geslaagde avond afgelopen oktober is het bijna weer tijd voor een pubquiz voor volwassenen.
Over ruim 5 weken, vrijdagavond 19 januari 2018, is het weer zover in de kantine van V.V. Smitshoek.

Aanvang 20.00 uur.
Jullie zijn hiervoor van harte uitgenodigd, om in een groep van 4 personen, deel te nemen.

Net als de vorige seizoenen wordt de quiz op 3 vrijdagavonden per seizoen gehouden. Aan het einde van het seizoen tellen we de totaalpunten van de 3 quizzen bij elkaar op en het kwartet met de meeste punten gaat met de felbegeerde wisselbokaal naar huis.
Je hoeft niet per se alle avonden mee te doen (bijv. bij verhindering) want per quizavond zijn er uiteraard weer mooie prijzen te verdienen.
Test je kennis m.b.t. nieuws, sport, entertainment, aardrijkskunde, muziek, film, wetenschap etc. Een quiz dus voor alles en iedereen en zeker zo gezellig omdat de deelname in teams is.

Uiteraard is ook de Olympische gedachte van toepassing: ‘Meedoen is belangrijker dan Winnen’. Kortom, het is een gezellig uitje met een hapje, drankje, muziek en veel gezelligheid.

Deelname is vanaf 16 jaar en de kosten zijn € 20,- per groep van 4 personen.

We hebben plaats voor +/- 25 teams dus VOL=VOL.

Zeker na de drukbezochte avond afgelopen keer (24 teams) wordt er aangeraden vroeg te reserveren.

Noteer ook vast de komende data in jullie agenda zodat deze avonden niet aan jullie voorbij gaan: 13 april 2018.

Ook al heb je mij persoonlijk al benaderd voor deelname, je aangemeld via Facebook o.i.d. toch graag even aanmelden via het bovenstaande email adres. Mochten jullie meer mensen weten die graag mee zouden willen doen laat het weten of stuur het a.u.b. door.

Hopelijk tot de 19e januari en alvast een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2018 toegewenst.

Met vriendelijke groet,
Arjan Sloof