1 logo smitshoekTijdens de winterstop draait de spelers en trainers-carroussel op volle toeren om voor het volgende seizoen de best mogelijke ploeg samen te stellen. Smitshoek is verheugd te kunnen melden dat het Bart Deprez en Rutger van der Kleij al voor het volgende seizoen te hebben vastgelegd. Bart heeft in de voorhoede al ruimschoots zijn waarde bewezen en Rutger is als verdediger een vaste kracht in de basis. De club is verheugd om ze ook volgend seizoen weer in het Oranje-Zwart te zien optreden.

Tevens is de club blij te kunnen melden dat ook hoofdtrainer Richard Middelkoop zich het volgend seizoen aan de club verbindt. Het bestuur en de technische staf achten in Richard de juiste persoon te hebben gevonden om het meerjarenbeleid van de club gestalte te geven.

Vastgelegd