supportersclub logoLogo PipaHet bestuur van de VV Smitshoek heeft dit jaar besloten de lokale Stichting PiPa te gaan ondersteunen de komende jaren. Dit zowel financieel als in natura. De Supportersclub van de VV Smitshoek ondersteunt van harte dit genomen besluit van het bestuur. Afgelopen zaterdag heeft het jaarlijkse boutrad plaatsgevonden en ambassadeur Kees Boot kreeg van de Supportersclub te horen dat besloten is van de opbrengst € 400,-- te storten op de bankrekening van Stichting Pipa.

Stichting PiPa vangt kinderen en jong-volwassenen op die tijdelijk niet meer thuis kunnen wonen. De kinderen worden liefdevol opgenomen in het gezin van Roy & Anneke Westerkamp. Door deze veilige woonsituatie komen de kinderen tot rust en kan hun basisvertrouwen herstellen. Hierdoor krijgen ze de kans om uit te groeien tot een normaal functionerend en aan de maatschappij deelnemend mens. Niet alleen de kinderen maar het hele gezin waar de kinderen vandaan komen worden ondersteund & begeleid.

Namens Stichting PiPa: Supportersclub bedankt. Het is geweldig om op deze wijze gesteund te worden.