1 logo smitshoekHet team van trainer Richard Middelkoop reist zaterdag naar Veen om het daar op te nemen tegen het sterke Achilles Veen. De technisch vaardige club uit Veen is al enkele jaren een stabiele hoofdklasser er staat op de 4e plaats in de hoofdklasse A (vorig jaar eindigde men ook op de 4e plaats).

Vorig seizoen waren de oranje-zwarten kansloos in Veen en werd een 5-1 nederlaag geleden. Afgelopen zaterdag kwam Achilles Veen in Vlaardingen tegen Zwaluwen niet verder dan een 0-0 gelijkspel. De thuisclub zal dus gebrand zijn op een goed resultaat. Smitshoek zal vooral moeten letten op de scorende spits Sen Aerts. Thuis is Achilles Veen moeilijk te verslaan. Dit seizoen werden 5 thuiswedstrijden in winst omgezet, alleen tegen Argon werden de punten gedeeld (1-1). Smitshoek zal een goede team prestatie moeten neerzetten om de punten mee te nemen naar Barendrecht.

D71B399E 5170 4617 AC29 8D9D3E5E7358