1 logo smitshoekHet seizoen is inmiddels in volle gang en gelukkig hebben wij ok dit jaar weer vele nieuwe teams in het nieuw mogen steken.
Niets is mooier als een Smitshoek-team te zien lopen die allemaal door een van onze vele sponsoren zijn aangekleed. Vanzelfsprekend zijn wij die begunstigers hiervoor zeer erkentelijk en willen wij ook via deze weg een ieder hiervoor hartelijk danken, ook namens de spelers.

Hiernaast een dank naar de heren van de sponsor-commissie (Martin de Braak, Herman Driessens en Patrick Ruberg) die de kleding verzorgen, alsook onze aller Linda van Dongen onze spil in het web naar Macron.

Bent u ook geinteresseerd in de mogelijkheid van sponsoring ? Laat het ons dan weten en neem gerust contact op met de sponsorcommissie.

Voor verdere informatie en/of contactgegevens, zie hiervoor de rubriek sponsoring en vanzelfsprekend zal een van de leden van de sponsorcommissie u graag een verdere uitleg geven.