1 logo smitshoekAl een aantal seizoenen speelt Smitshoek wedstrijden met een O23 of O21 team. De invulling van deze wedstrijden was in het verleden niet optimaal; aanleiding voor de TC en de Jeugdopleiding voor een nieuwe aanpak.

Met ingang van dit seizoen dus serieus aandacht voor O21. Smitshoek is inmiddels ingeschreven voor 2 toernooien; de “VR O23 Cup” en het “SHO O21 Toernooi “ De doelstelling is om jeugdige talenten met het potentieel om ooit ons 1e elftal te halen een extra mogelijkheid te geven zichzelf te ontwikkelen en bewijzen.

De grootste talenten van O17, O19 en het 2e zullen voor deze wedstrijden geselecteerd worden, aangevuld met 2 ervaren dispensatie spelers van Smitshoek 1. Ook zal vanaf dit seizoen een aantal trainers uit de jeugd, met behulp van een ervaren senioren trainer, de voorafgaande training en de wedstrijd coaching doen.

De vaste wedstrijdstaf bestaad uit: (jeugd)Trainer, ervaren Assistent Trainer, Verzorger, Assistent scheidsrechter, Materiaalman, Teammanager, 2 Scouts en een heuse PR-man.

Aanstaande dinsdag 10 oktober om 20.00 speelt O21 de eerste (vriendschappelijke) wedstrijd van het seizoen uit bij SSS Klaaswaal.