supportersclub logoMet de start van een nieuw voetbalseizoen, begint de supportersclub ook weer aan een nieuw seizoen vol activiteiten!
Wat kunt u dit seizoen van ons verwachten?!
Er komen in ieder geval weer wat succesnummers terug voor jong en oud, zoals;

- Kinderbingo
- Bingo voor volwassenen
- Pubquiz
- Feesten
- Boutrad
- Klaverjassen
- Spelletjesdagen enz..
Kortom genoeg om u weer van de straat te houden. De activiteitenkalender voor aankomend seizoen zal binnenkort weer verschijnen op de site en op facebook.
Wij hebben er weer zin in! Jullie ook?!
Natuurlijk is dit ook het moment om lid te worden van de supportersclub en ons te ondersteunen om al deze activiteiten mogelijk te maken. De Supportersclub is financieel geheel onafhankelijk van de voetbalvereniging. Sponsors ondersteunen elk seizoen weer een aantal activiteiten waarvoor dank. De Supportersclub is, om het geheel financieel allemaal rond te kunnen krijgen ook afhankelijk van leden en donateurs van de vereniging. Voor slechts € 25, -- (per gezin) per voetbalseizoen steunt men de activiteiten van de Supportersclub en kan men gratis of tegen een hele kleine vergoeding mee doen aan allerlei activiteiten. Voor verdere informatie is een bezoekje aan de website van de VV Smitshoek (Supportersclub) de moeite waard.