1 logo smitshoekHet afgelopen jaar zijn er al een aantal spaaracties geweest van lokale middenstanders, en met trots kunnen wij nu al aangeven dat er binnenkort weer een volgende spaaractie zit aan te komen.

De winkeliersvereniging van Carnisseveste heeft namelijk een 5tal verenigingen uitgekozen om mee te doen met hun spaaractie die op zaterdag 26 augustus begint en door zal lopen t/m zaterdag 30 september.
Bij de winkeliers op Carnisseveste worden spaarmunten uitgereikt bij elke € 5 besteding, en er wordt een totaal bedrag van € 5000 verdeeld, kortom we kunnen hier wederom een met z’n allen een mooi bedrag bij elkaar sparen, wat ook nu weer geheel ten goede zal komen aan de aanstaande veranderingen die wij in de kantine willen gaan bewerkstelligen.
Dus hierbij alvast de oproep om alle familieleden, buren, kennissen te mobiliseren en mee te sparen voor onze club !!!!

Klik hier voor de poster