Hoofdsponsoren

1 logo smitshoekAfgelopen vrijdag was het dan zover, en was er het 6e Mideko bedrijventoernooi.
6 jaar geleden begonnen als vervanging van het businessclub kerst/zaal toernooi is dit toernooi inmiddels uitgegroeid naar een ware traditie waar de nodige bedrijven, deelnemers, maar zeker ook de bezoekers naar uit kijken.
Gelukkig waren de weergoden ons ook nu weer goed gezind en werd er om 18.30 uur afgetrapt met 42 deelnemende teams, wederom een record.
Deze teams speelden in verschillende pouls, een prestatieve, een heuse dames poul en 6 recreatieve pouls, kortom er was een enorme bedrijvigheid weer op ons prachtige complex.
Vele wedstrijden, een enorme gezelligheid, een onvergetelijke avond zo alles bij elkaar.
De prachtige barbeque van de stichting Pameijer was ook wederom overheerlijk.

Met de damespoul op het hoofdveld en ook de overige 3 velden volop in gebruik was het een prachtig toernooi, wat helemaal compleet werd met een gigantisch optreden van Wim Dalmee.
Kortom een geweldige avond, waarbij we alle deelnermers, maar zeker ook alle vrijwiliigers enorm willen bedanken !

Met de dames van FPS, de prestatiepoul met ZPRESS en Mario verburg in de recreatieve poul als winnaars kijken wij terug op een zeer geslaagde avond en kijken wij nu al uit naar editie nummer 7, noteert u het alvast, 8 juni 2018.

01..jpg 02..jpg 03..jpg 04..jpg 05..jpg 06..jpg 07..jpg 08..jpg 09..jpg 10..jpg 11..jpg 12..jpg 13..jpg 14..jpg 15..jpg 16..jpg 17..jpg 18..jpg 19..jpg 20..jpg 21..jpg 22..jpg