Hoofdsponsoren

1 logo smitshoekDe 35+ competitie bij VV Smitshoek is een interne competitie waaraan momenteel 7 teams deelnemen in een 8 tegen 8 veldbezetting. Om de week wordt er gestreden op de kunstgrasvelden van VV Smitshoek voor de titel, om vervolgens aansluitend een hapje en drankje met elkaar te doen in de gezellige kantine van VV Smitshoek. We willen graag de 35+ competitie laten uitgroeien tot een volwaardige competitie van 10 teams.

We zijn goed op weg want na het nieuwe team de VeterHaantjes, met oud eerste elftal spelers van VV Smitshoek, is na de winterstop het team Rook & Rijken Bouw uit Heerjansdam aangesloten. We zijn blij met deze twee nieuwe teams waar Nathan Breur, leider van Rook & Rijken Bouw, graag de keuze voor de 35+ competitie van VV Smitshoek toelicht.

Nathan: “Dit jaar zijn we gestart met de 35+ competitie bij VV Smithoek als team Rook & Rijken Bouw. Het bevalt ons erg goed. We hebben eigenlijk altijd met elkaar gevoetbald, maar als ploeg zijn we op een gegeven moment uit elkaar gevallen. Dit had verschillende redenen: werk, kinderen, blessures, om er maar een paar te noemen. Desondanks bleven we als vrienden altijd met elkaar omgaan. Na vele jaren begon het voetbal virus toch weer bij ons te kriebelen, echter had niemand meer zin om week in week uit te spelen. Voor veel van ons kwam dit ook gewoon niet meer uit. Op een verjaardag kwam echter iemand met het lokale voetbalkrantje aanzetten, waar een artikel van de 35+ competitie van VV Smitshoek in stond. Het spelen op een half veld, om de week, en telkens bij de vereniging zelf sprak ons meteen aan. Dat het ook nog bij VV Smitshoek is, was voor ons een mooie bijkomstigheid. Niet alleen omdat het voor ons allemaal in de buurt is, maar ook nog bij een leuke verenging waar wij als spelers altijd graag speelde. Een gezellige sportieve club, waar het club gevoel nog centraal staat. Nu we een paar wedstrijden op weg zijn, kunnen we met zekerheid zeggen dat we de juiste beslissing hebben genomen. We zijn erg enthousiast over de opzet van de competitie, en de leuke sfeer die er is. Gewoon lekker met elkaar voetballen, waar prestatie en gezelligheid mooi hand in hand gaan. Wij kunnen het dan ook als ploeg iedereen aanraden!”

Ook enthousiast geworden na het lezen van dit stuk, er is nog ruimte voor uitbreiding van de competitie. Indien er interesse is vanuit nieuwe teams of individuele spelers, meld je dan aan!