1 logo smitshoekING organiseert, als hoofdsponsor van de KNVB en Oranje, op 27 mei as een Oranje Fandag op de nieuwe KNVB campus in Zeist.
Tijdens dit evenement mogen honderden kinderen uit het hele land van 6 - 16 jaar deelnemen aan verschillende voetbalactiviteiten zoals clinics, persconferenties, meet&greets en handtekeningen sessies. En dat met de hele selectie van het Nederlands Elftal!
ING (en KNVB) heeft VV Smitshoek uitgenodigd om met 75 kinderen, samen met kinderen van 12 andere geselecteerde verenigingen uit het land, deel te nemen aan deze speciale dag.
Van deze mooie uitnodiging maken we natuurlijk graag gebruik!
De 75 kinderen van de verschillende deelnemende jeugdteams zijn inmiddels bekend. Zij zullen samen met een leider van hun team met de bus richting Zeist gaan.
Ouders en extra begeleiders kunnen (ivm beperkte capaciteit op het terrein in Zeist) niet komen kijken c.q. helpen, maar we gaan natuurlijk zorgen voor een verslag en foto’s van deze ongetwijfeld onvergetelijke dag die ons te wachten staat!