1 logo smitshoekMet de uitslag van afgelopen zaterdag tegen Zwaluwen is bepaald dat het eerste elftal van Smitshoek moet strijden in de nacompetitie voor behoud van een plek in de Hoofdklasse. Hierbij wordt eerst een poule-fase afgewerkt met de periodekampioenen uit de eerste klasse. Smitshoek is ingedeeld bij Xerxes en Kloetinge.

De eerste wedstrijd in deze poule was Xerxes - Kloetinge op 16 mei. Het resultaat: 1-1. Deze uitslag betekent dat Smitshoek eerst thuis tegen Xerxes strijdt op 20 mei, en vervolgens op de 23e af moet reizen naar Kloetinge.

De winnaar van de poule-fase moet vervolgens tegen de winnaar van een andere poule strijden om een plek in de hoofdklasse (uit en thuis). Deze wedstrijden vinden dan plaats op 27 mei en 3 juni.

Laten we ons eerst maar eens richten op de wedstrijd tegen Xerxes van komende zaterdag. De wedstrijd begint om 14:30. Komt allen om het elftal aan te moedigen.