1 logo smitshoekDe voorbereidingen zijn inmiddels volop aan de gang en de aanmeldingen lopen volop, sterker we zitten inmiddels al bijna aan het maximale aantal deelnemers voor dit uiterst gezellige (en dus steeds populairdere) evenement.

Wilt u als businessclublid, sponsor of gewoon gezellig team, nog mee doen ?

Reageer dan heel snel want er zijn nog maar 2 teams beschikbaar.

Wat zijn de ingredienten ?
Vele bedrijventeams die in verschillende pouls (en dit jaar ook een dames-poul) sportief maar vooral gezellig met elkaar strijden op de prachtige velden van ons complex.
De kosten bedragen € 150 per team, inclusief drank en etensbonnen.

In de loop van de vrijdagavond is er natuurlijk ook weer een BBQ en aansluitend zal er weer een spetterend optreden zijn, voor deze editie hebben we helemaal een top-artiest weten te strikken.

Natuurlijk zijn ook supporters meer dan welkom op die avond !

Wil je je opgeven ? laat het ons dan weten ?

Midekobedrijventoernooi