1 logo smitshoekHet bestuur van de VV Smitshoek heeft besloten de lokale Stichting PiPa te gaan ondersteunen de komende drie jaar. Dit zowel financieel als in natura. Smitshoek heeft als core business voetbal, maar voelt zich ook maatschappelijk betrokken en heeft daarom haar steun toegezegd aan Stichting PiPa in de gemeente Barendrecht. Dit is officieel bekrachtigd door het ondertekenen van een Samenwerkingsovereenkomst d.d. 13 mei 2017 door voorzitter Marco Rensma van de VV en de voorzitter van Stichting PiPa Marco Barkmeijer.

Afgelopen zaterdag werd na het ondertekenen van de overeenkomst in de bestuurskamer van de VV een cheque overhandigd aan Stichting PiPa ter waarde van € 1000,--. Het was de eerste financiële bijdrage aan de Stichting.

Pipa

Stichting PiPa vangt kinderen en jong-volwassenen op die tijdelijk niet meer thuis kunnen wonen. De kinderen worden liefdevol opgenomen in het gezin van Roy & Anneke Westerkamp. Door deze veilige woonsituatie komen de kinderen tot rust en kan hun basisvertrouwen herstellen. Hierdoor krijgen ze de kans om uit te groeien tot een normaal functionerend en aan de maatschappij deelnemend mens. Niet alleen de kinderen maar het hele gezin waar de kinderen vandaan komen worden ondersteund & begeleid.

Het bestuur van de VV Smitshoek heeft oud-voorzitter Kees Boot bereid gevonden wederom de rol van ambassadeur te gaan vervullen. Hij was in het verleden ook de schakel tussen de VV en het Ronald McDonalds Huis en zal de functie van ambassadeur ook vervullen in de samenwerking met Stichting PiPa. Dit op het gebied van pr en de coördinatie van allerlei activiteiten binnen de VV. Zowel de VV Smitshoek als Stichting PiPa zijn zeer content met de komende samenwerking.

Pipa bord