Hoofdsponsoren

vv Smitshoek JO13 5 thumbIngedeeld op het laatste moment in de poule van JO13-3 met de Jonge Spartaan 13-1 en ?Zoetermeer JO13-3 en onze eigen clubgenoten JO13-3 was het een mooie testcase.

Tegen JO13-3 wisten we door inzet en strijd en uitstekend verdedigen van oa Olivier, Pascale, Luuk en Kaeden hen bij onze goal uit de buurt te houden, door veel druk zetten en felle duels konden we het op 0-0 houden , met een paar uitstekende kansen op de 0-1.
Tweede partij tegen DJS wisten we met overtuiging inzet en wederom tactisch goed staan hen het zeer lastig te maken. Na 15 minuten liepen we met 2-1 van het veld, geweldige stunt! De derde pot tegen Zoetermeer wisten we op 0-0 te houden dus na 3 partijen stonden we bovenaan, whats hapening?
de retunr partijen gaven het zelfde beeld echter wisten we op basis van conditie , inzet niet dezelfde resultaten te boeken. tegen Jo13 werd er met 1-0 verloren ondanks dat we een penalty kregen die we helaas miste. Tegen DJS was het grotendeels een richting vekeer richting onze keeper maar we wsten lang stand te houden, echter kwam de 2-0 toch op het bord . De laatste wedstrijd wilde we niet verliezen en op ons tandvlees wisten we de 0-0 er uit te slepen. /hierdoor zijn we derde geworden achter De Jonge spartaan en Zoetermeer maar voor JO13-3.
Kortom een geslaagd toernooi en dank aan de organisatie!

De leiders JO13-5