Hoofdsponsoren

1 logo smitshoekRecent had Jumbo Barendrecht weer een prachtige spaaractie waarbij we een aantal wekenlang met elkaar konden sparen voor de nodige materialen en dat hebben wij massaal gedaan waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank.

Inmiddels is de actie afgesloten en zal op zaterdag 29 april de cheque officieel uitgereikt gaan worden maar wij willen nu wel alvast mededelen dat wij met elkaar voort meer dan € 2000 aan materialen bij elkaar gespaard hebben. Deze materialen zijn enorm welkom en zullen we binnenkort gaan bestellen.

Hierbij willen we iedereen heel hartelijk danken voor het steunen van Smitshoek, want nog los van het feit dat wij van alle deelnemende verenigingen het meeste aantal spaarmunten bij elkaar hebben gespaard is het nog veel belangrijker om te zien dat we met elkaar zo een mooie ondersteuning kunnen geven aan onze club.

Natuurlijk gaat er ook een enorme dank uit naar de Jumbo, die met een prachtige actie de sportverenigingen in Barendrecht een prima ondersteuning heeft gegeven.

Jumbo