selectie15.04.2017 10:00

Smitshoek JO11-1 – Jodan Boys JO11-1 (2-2)3-6

Smitshoek begon goed en kwam op voorsprong door Noaufal (1-0). De gelijkmaker kwam uit de lucht vallen ; een zondagsschot (1-1). Smitshoek pakte de draad weer op en kwam via een vrije trap van Kalle op (2-1) maar net voor rust gaat de achterhoede in de fout en wordt het helaas (2-2). Na de rust een deja vu wederom een fout achterin (2-3) maar niet veel later een schitterend afstandsschot Eren (3-3). Dan valt niet veel later de (3-4) en is opeens alles over de doelpunten worden weggeven en Jodan Boys JO11-1 loopt uit naar (3-6) op het eind dreigt het nog uit de hand te lopen maar dat valt mee..... Een wedstrijd zoals zovelen dit seizoen niet nodig om te verliezen maar dat doen we wel, gelukkig volgt er een toernooi op 17 april in Vianen dan kunnen we ons revancheren.

17.04.2017 10:00-15:30 TOERNOOI VV BREDERODES TE VIANEN

2 Pouls van 5 teams, Smitshoek JO11-1 ingedeeld bij Sporting Almere,Soest,De Bilt, en Brederodes. Meestal is de 1e wedstrijd de belangrijkste en deze werd gewonnen met (1-0) tegen Almere prima doelpunt van Yoshua. Daarna werden Soest en Brederodes JO11-2 eenvoudig opzij gezet (5-0) en (3-1) . De wedstrijd tegen het ook nog ongeslagen De Bilt was alleen nog van belang wie er 1e zal worden in de poule en dat was Smitshoek. Met goed voetbal werd De Bilt met (2-0) verslagen dus als 1e in de poule gekwalificeerd voor de kruisfinales met als tegenstander het fysiek sterke Brederodes JO11. Smitshoek kwam achter (1-0) maar knokte zich terug in de wedstrijd en kwam verdiend gelijk op (1-1). De scheidsrechter probeerde nog van alles om het thuisspelende Brederodes te bevooroordelen maar zonder succes de wedstrijd eindigde in (1-1) dus een strafschoppenserie, daar was het Fyro die zich als penalty killer onderscheidde met 2 prima reddingen. Yoshua en Noaufal bleven kalm onder de enorme druk dus Smitshoek door naar de finale. In de finale moesten we het opnemen tegen Focus 07 uit Culemborg, een echte wedstrijd werd het niet. Het was helemaal op bij Smitshoek en ging ten onder door een eigen goal van Pepijn (0-1), maar de jongens hebben 6x20 minuten alles gegeven en een 2e plek van de 12 deelnemers is een prima prestatie.

18.04.2017 19:00 Kwartfinales Rijnmond Cup

Smitshoek JO11-1-SHO JO11-1 (1-1)1-3

Vol vertrouwen na een goed toernooi naar de wedstrijd toe geleefd tegen 1e klasser (7x7) SHO JO11-1, maar tegen de Oud Beijerlanders is het altijd lastig. Het begin was goed... geen vuiltje aan de lucht. Veel kansen voor Smitshoek maar geen goals, daarna komt SHO wat beter in de wedstrijd en komt in deze fase verdiend op (0-1). Smitshoek herstelt zich voor rust en komt via Bjarne op (1-1) nog niks aan de hand.

Na rust begint Smitshoek niet goed en komt weer op achterstand (1-2) daarna ontstaat er een echt bekerduel ; geen goed voetbal maar wel kansen over en weer, maar dan krijgt de scheidsrechter een black out en wel tot 2 keer toe. Er wordt Smitshoek een zuivere strafschop ontnomen, ten tweede een bal die 2 meter achter de lijn is wordt niet goedgekeurd, tel daar bij op dat er in de 1e helft 5 minuten te kort werd gespeeld en dat bij de 1e goal van SHO Fyro werd getorpedeerd door een Oud-Beijerlander en de rapen zijn gaar. Legio kansen waren er nog maar het was te verkrampt... te stroef... het was het niet. De (1-3) valt dan uit een counter en de bekerdroom is over, balen natuurlijk maar we mogen ook trots zijn op de jongens met 6x20 minuten in de benen er toch nog alles aangedaan om de wedstrijd te doen kantelen maar met een een scheids van niveau lik-me-vestje daar valt niet tegen de voetballen. Het was zeker niet groots maar de scheids speelt wel een belangrijke rol in dit teleurstellende verlies, het mocht niet zo zijn maar weer door. Zaterdag wacht de kraker in Delft tegen DHC JO11-1, uithuilen en opnieuw beginnen !