Hoofdsponsoren

1 logo smitshoekAl vele jaren is REMAX Marco Bos de betrokken sponsor van onze prachtige mini-f competitiem waarin onze allerjongste leden een echt WK spelen en waarbij de grote landen van deze wereld met elkaar strijden.
We hebben al vele Messi’s, Robbens en andere geweldenaren voorbij zien komen onder de deelnemende landen.
Afgelopen week bereikte bestuurslid Marcel van den Eijnden namens de sponsorcommissie overeenstemming met Marco Bos om ook de komende 3 jaar weer op de steun van REMAX Marco Bos te mogen rekenen.
Het was even de vraag wie het meest content is met de verlenging want onder het genot van een drankje heften zij het glas op deze prachtige invulling.
Vanzelfsprekend zijn wij namens Smitshoek trots op de verlenging van de samenwerking en danken wij REMAX Marco Bos hiervoor.

REMAX Marco Bos verlengt sponsoring mini f

Smitshoek TV

RVVH Thuis

Bekijk samenvattingen van wedstrijden van het eerste elftal en interviews met spelers en trainer.

Alle beelden op het eigen kanaal van Smitshoek TV op Youtube.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door Best Trucks, Qualityflex en Supportersvereniging Smitshoek.

Voor contact/vragen email Smitshoek TV.

Facebook post Ziedewij Smitshoek4

Zaterdag, 29 april 2017