VVSmitshoekJO11 1thumbSmitshoek JO11-1 begon met Beau op doel omdat Fayro te laat was. Smitshoek begon goed en was niks minder dan de nummer 4 op de ranglijst. Er was veel meer felheid en beleving dan de afgelopen weken. Na 15 minuten mocht Fayro zijn opwachting maken op doel en Beau, die knap de nul hield voor Smitshoek het veld in. De grootste kans voor rust was voor Yoshua, een bal die eigenlijk vanwege een blessure behandeling teruggegeven had moeten worden aan Nieuwerkerk, werd bijna in het doel gewerkt van Nieuwerkerk, niet erg sportief maar zat geen kwaad bij en “gelukkig” ging de bal naast...dus rust (0-0). Na de rust ontstond er echt een wedstrijd, je zou denken dat een fysieker Nieuwerkerk Smitshoek wel op de knieeen kreeg, Maar Smitshoek bleef dapper op de been, kansen waren er over en weer. Toch viel de treffer aan de verkeerde kant, Fayro twijfelde bij het uitkomen dus de verdediging moest ingrijpen, vrije trap Nieuwerkerk. Deze werd laag door de muur ingeschoten (0-1) een domper. Maar het was nog niet gespeeld, Smitshoek gaf niet op, en kreeg in het slotoffensief 2 dotten van kansen, maar Yoshua had 2 keer geen geluk; oog in oog met de keeper, twee 100% kansen waarvan er op dit niveau minstens 1-tje in moet, maar helaas niet dus....Helaas werd deze uitstekende wedstrijd dus met een minimaal verschil verloren maar positief is dat we weer een strijdend Smitshoek hebben gezien dat was al een tijdje geleden. bEn zo zie als je maar strijd levert dan kan je het iedere tegenstander lastig maken. Volgende week de laatste thuiswedstrijd van het Seizoen tegen Jodan Boys JO11-1 waarschijnlijk is Jip er dan weer bij, dus we moeten er alles aandoen om de laatste thuiswedstrijd te winnen.