Hoofdsponsoren

selectieUit naar Jodan Boys. Heerlijk weer, graadje of 15 en zonnetje. We spelen weer goed na een dip van enkele weken, alweer 3 op rij gewonnen. Jodan Boys verraste Quick Boys en speelde 1-1 in Katwijk, maar ging er bijna met de volle buit vandoor, pas ver in blessuretijd wist Quick Boys gelijk te maken. In de thuiswedstrijd werd het 3-1, maar makkelijk ging het niet.

Thijmen weer in het doel, achterin Joey, Luuk, Yannick en Justin. Op middenveld maakt Thijs uit JO13-2 zijn opwachting in de basis, Tyren is de andere controleur en Sem speelt op 10. Voorin Jamie en Lloyd op de flanken en Luca in de spits.
Mischa, Scott en Nigel beginnen op de bank. Ruben is helaas geblesseerd maar komt zijn team wel aanmoedigen.

In het begin een beetje flipperkast voetbal. Jodan boys knalt alles blind naar voren op hun snelle aanvallers, maar het lukte ons ook niet direct om rust te krijgen en te gaan voetballen. De eerste kans was voor Jodan Boys die een kadootje kregen door een misverstand in de achterhoede bij een corner. Thijmen redt echter de inzet van dichtbij. De eerste 10 minuten lukte het ons niet om te voetballen maar daarna kreeg het voetbal van de oranjehemden de overhand. Een uitstekende actie van Sem die Lloyd lanceert die vanaf links op het doel kan afgaan. Zijn schot wordt knap gepakt door de uitstekende keeper van Jodan Boys. Even later steekt Sem wederom de bal, nu op de rechterkant en met een prachtige aanname is Jamie zijn directe tegenstander kwijt. Ook hij gaat op het doel af maar schiet naast. Smitshoek voetbalt veel beter en Jodan Boys houdt tegen. En dan steekt Sem de bal weer uitstekend op Jamie die helemaal vrij voor de keeper komt maar helaas tegen de keeper opschiet. In de tegenaanval die daarop volgt gaat ook een speler van Jodan Boys op Thijmen af die echter goed uitkomt waardoor de speler de bal te hard langs Thijmen en het doel speelt. Even later speelt de uitstekend spelende Yannick met een lange bal Lloyd aan die slechts 1 verdediger tegenover zich heeft en Jamie en Sem bij zich. Lloyd wordt in de 16 (van achteren) ten val gebracht maar de scheidsrechter wuift deze zuivere penalty weg. Uit een corner valt de bal voor de voeten van Yannick die op 1 meter van het doel snoeihard uithaalt maar de bal wordt miraculeus gered door de keeper. Uit de corner die daarop volgt neemt Justin de afgeslagen bal prachtig op zijn pantoffel maar de keeper staat paraat. Vlak voor rust een corner voor Jodan Boys, de kopbal gaat echter ver over het doel. Hoe is het toch mogelijk dat we niet ruim voorstaan??
In de rust een paar wissels, Nigel komt voor Jamie, Mischa voor Sem en Scott voor Joey, daarmee verhuist Luuk naar de rechterkant en speelt Scott in het centrum. Nu begint Smitshoek direct sterk aan de wedstrijd. Al snel een prima actie van Nigel die de bal bij Luca krijgt die op het doel afkan. Helaas zag Luca dat zelf blijkbaar niet en ging de kans verloren, hoewel Thijs uit de tweede lijn nog een schotje naast zag rollen. Een vrije trap recht voor het doel op een ruime 20 meter werd door Tyren laag ingeschoten en met geluk valt de bal bij Nigel die echter net niet snel genoeg kon draaien om te scoren. Even later was het Thijs met een prachtige dieptepass op Luca, het was echter Mischa die slim doorliep, de bal oppikte en alleen op het doel afging maar zijn schot ging rakelings voorlangs. En zo was het wachten op een doelpunt van Smitshoek. Luuk lanceert Nigel, die schudt 2 man af, trekt uitstekend voor en de keeper en een speler wisten in paniek de bal nog tot corner te verwerken. Uit de corner weer een grote kans maar van dichtbij werd de intikker van Yannick toch nog op de doellijn gered. En dan gebeurt het. Balverlies in de verdediging op links, de uitblinkende Yannick is even niet alert en met enig geluk valt de bal precies over Thijmen heen: 1-0. Jodan Boys krijgt plots moed en heeft hun eerste fatsoenlijke aanval van de wedstrijd maar de bal wordt ver naast geschoten. Sem komt nog voor Luca in de spits. Even later een vrije trap op een gevaarlijk plek, Tyren achter de bal, echter helaas ver over het doel.

Smitshoek gaat op jacht naar de gelijkmaker maar ging iets te veel met de bal lopen, balverlies in de verdediging werd echter door Thijmen gecorrigeerd. Maar dan nogmaals balverlies en dit keer kon zelfs Thijmen niet meer redden: 2-0.
In de slotseconde nog een uitstekende actie van Lloyd die passte op Sem die vogeltjevrij ook al op zeer korte afstand tegen de keeper aanschoot. Daarna was het afgelopen, Jodan Boys vierden een feestje alsof ze kampioen werden, uiteraard respect voor het harde werken maar er was eigenlijk maar 1 team dat voetbalde, maar die kregen niet de punten. DHC komt langszij en hebben een iets beter doelsaldo en dus staan we 3e.