1 logo smitshoekHet Oranjecomité is ook dit jaar weer op zoek naar begeleiders voor de spelletjes van de kinderen op Koningsdag. Koningsdag is voor iedereen, daarom vragen wij ook aan iedereen om ons een handje te helpen bij de begeleiding van alle spelonderdelen.
Vinden jullie het ook altijd zo gezellig bij de kinderspelletjes en wil je dit jaar ook een keer helpen? Het kost je maar een paar uurtjes, waar zeker 500 kinderen een groot plezier aan beleven.

De tijden van de kinderspelen zijn van 13.00 uur tot 15.30 uur. Graag aanwezig om 12.45 uur.
Mocht je lid zijn van VV Smitshoek en je / uw vrijwilligerstaak nog niet volbracht hebben dan is dit een mooie kans om deze alsnog op deze manier te volbrengen.

Tevens wordt er dit jaar, na een aantal jaren afwezigheid, weer een zeskamp georganiseerd voor de oudere jeugd en volwassenen.
Ook hiervoor zijn we nog op zoek naar spelbegeleiders, de tijden van de zeskamp zijn van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Alvast bedankt voor uw of jullie hulp.