VVSmitshoekJO11 1thumbSmitshoek JO11-1 kwam via Barendrecht JO11-1 (2-3 winst) bij de laatste 16. SVV JO11-1 was vrijgeloot in de 1e Ronde. Deze avondwedstrijd werd gespeeld op veld 2, wat meer weg had van een woestijnsteppe dan een voetbalveld maar daar hebben beiden teams last van. Helaas nog steeds zonder Jip en Owen ; beide nog teveel last maar met Mik (E2) en Amine (E3). Het was allemaal heel rommelig en erg onrustig. Ballen vlogen van links naar rechts. SVV had zelfs de beste 1e kans maar Fyro was alert en bracht redding. Smitshoek daarintegen verprutste de ene kans na de andere. Het waren Amine, Noa, Kalle en Dylano die de score hadden kunnen openen maar of de schoten gingen ver naast of waren te slap. Toch was daar toch de opening; Beau schoot van ver, de kleine keeper van SVV redde maar liet los Amine kon profiteren (1-0). Een opsteker net voor rust, maar het was een zeer matige 1e helft.

De 2e Helft werd Yoshua ingebracht, dus wat meer power in de aanval en het ging ook wat beter. SVV kreeg weer de beste kans na rust maar de lat bracht redding. SVV raakte vermoeid en Smitshoek kon profiteren. Het liep makkelijk weg naar een (7-0) overwinning teffers Yoshua (3) en Noa (3) er werden nog legio kansen gemist maar de overwinning was binnen. De 2e Helft was ietsje beter maar we kunnen veel beter, maar goed de laatste 8 zijn bereikt van de Rijnmond Cu. Op 18 april is SHO JO11-1 de tegenstander in de kwartfinales. Er breekt nu een hele drukke periode aan met veel wedstrijden en een toernooi op 2e paasdag, dus maar hopen dat iedereen fit blijft en dat Owen en Jip snel terugkeren. Zaterdag 08.04 de kraker tegen Nieuwerkerk JO11-1 voor de competitie waar we nog wat tegen goed te maken hebben.