VVSmitshoekJO11 1thumbNa de smadelijke nederlaag tegen Feyenoord JO10-2 (0-8) nu op bezoek bij hekkesluiter Zwaluwen JO11-1. Zonder de nog steeds geblesseerde Jip (teenblessure) maar ook Owen (enkel), was niet op tijd hersteld, voor deze degradatiewedstrijd. maar met als vervanging de gebroeders Dees, Karsten en Bjarne. Smisthoek begon goed geconcentreed aan de wedstrijd en speelde prima voetbal; Beau knalt de bal van ver op de binnenkant van de paal, bal komt terug assist Beau op de vrijstaande Noa en deze schiet de bal hard tegen de touwen (0-1) em dan denk je ...we gaan eens lekker achteruit leunen want in de beginfase liep het gesmeerd. Maar we geven dan de gelijkmaker makkelijk weg (1-1) en daarna is Smitshoek het helemaal kwijt, de (2-1) valt direct vanaf de aftrap en de 3-1 niet veel later. Smitshoek wankelt aan alle kanten. Maar Joshua brengt de spanning net voor rust terug door een prima individuele actie (3-2) dus nog niks aan het handje.

Maar die spanning was voor even ; Smitshoek begint slecht aan de 2e helft, Fayro laat een makkelijke bal los en Zwaluwen slaat toe (4-2). Smitshoek raakt gefrustreerd en voetbalt vooral tegen zichzelf, Joshua laat zich gaan, trapt na en wordt van het veld gestuurd door de scheids. De (5-2) valt ...alles klaar denk je dan maar het wordt nog erger eerst scoort Karsten nog de (5-3) met een prima kopbal, maar daarna gaat het helemaal mis, Karsten laat zich provoceren en wordt ook van het veld gestuurd.....de staf van Smitshoek moet ingrijpen om de boel te sussen. De wedstrijd wordt nog uitgespeeld en er worden nog 2 kadootjes weggegeven (7-3) maar het leek helemaal nergens meer op, het begin was gewoon goed en daarna zakt het helemaal weg. Een enorme kater zo vroeg in de morgen, maar er is niet veel tijd om te treuren want dinsdagavond wacht de Rijnmond Cup wedstrijd tegen SVV JO11-1, daar moeten we vertrouwen gaan tanken en alles geven, want deze wedstrijd was Smitshoek onwaardig, een debacle was het in Vlaardingen.

We kunnen en moeten beter !