vv Smitshoek JO13 5 thumbDe wedstrijd tegen DHZ was er een van twee gezichten. De eerste helft creëerden we aardig wat kansen maar was onze afronding ronduit slordig. duels werden niet gewonnen en de inzet liet te wensen over.
DHZ kon door meer inzet en strijd de bovenliggende partij zijn de eerste helft. mede door de krokus vakantie en 5 afwezige spelers hadden we 3 spelers vanuit andere elftallen weten te strikken.
Vince, Coen en Ot namen de honneurs waar.
Door een snelle counter wist DHZ de 0-1 op het scorebord te krijgen, vanuit een hoekschop wisten ze ook de 0-2 net na de rust er in te schoppen. Zoals vaker het geval is ging er een knop om, er kwam meer voetbal in de ploeg en door strijd wonnen we ook meer duels. Door deze kentering werden we dreigender en kwamen er kansen voor de anslusstreffer... vanuit een goede aanval over rechts wist Mees de bal er bij de tweede paal in te glijden 1-2.
De mouwen werden nog verder opgestroopt en DHZ moest nog meer achteruit lopen. Aanval na aanval en 5 minuten voor tijd werd Mees onderuit gehaald waarop Ot de bal pakte voor de vrije trap. Klaarblijkelijk bewust van zijn kwaliteiten en goede kans om op 20 meter op de rechterpunt van de 16 meter de bal te gaan trappen. 8 man van ons in het strafschopgebied rond de tweede paal en daar kwam het schot... Boem feilloos bij de tweede paal in de kruising getrapt door OT! 2-2. echter restte ons te weinig tijd om nog de winnende te maken. Al met al een verdiende uitslag op basis van een slechte eerste helft onzerzijds en een tweede(20 min) helft waar we de bovenliggende partij waren.
volgende week Besiktas uit en daar zullen we beter voor de dag moeten komen.

de Trainers