Hoofdsponsoren

vv Smitshoek JO13 5 thumbOp 11 maart 2017 stond de lastige uitwedstrijd bij Besiktas op het programma. Hoewel geen enkele wedstrijd gemakkelijk is merken we langzamerhand dat onze tegenstanders extra energie krijgen van het feit dat ze tegen de koploper moeten spelen. Ze doen er alles aan om te winnen of het ons lastig te maken. En zoals zo vaak lukte dat vooral in de eerste helft. De start van onze wedstrijden blijft een aandachtspunt. We zijn onvoldoende scherp, onvoldoende bij de les en laten de kaas van ons brood eten. Ook nu weer. Besiktas kwam verdiend op een 1-0 voorsprong. Gelukkig was dat het sein voor ons om iets terug te doen. Via Wessel en Sami kwamen we vrij snel met 1-2 voor te staan. Toch weer wat slap verdedigen achterin zorgde ervoor dat Besiktas nog voor rust kon scoren. Ruststand 2-2. We waren het er allemaal wel over eens dat het in de tweede helft anders moest! Met zo’n slappe instelling wordt je geen kampioen! Gelukkig zag de tweede helft er (zoals zo vaak) heel anders uit. Beter veldspel, meer duels die gewonnen werden. Tweede goede goals van Mees en Niek zorgden voor een 2-4 voorsprong. De scheidsrechter had er veel zin in, die liet zo’n 9 minuten doorspelen, waardoor Besiktas nog op 3-4 kon komen en het nog even spannend werd. Maar gelukkig bleef het bij 3-4. Een belangrijke overwinning in een lastige wedstrijd. Complimenten aan Pascal en Kaeden die beiden een fantastische wedstrijd speelden. Geen enkel duel verloren, sterk in de opbouw... prima!

Nog steeds ongeslagen en bovenaan. Maar we zullen moeten blijven winnen om onze naaste concurrent (Maasstad Tediro JO13-1) van ons lijf te houden.