Hoofdsponsoren

vv Smitshoek JO13 5 thumbOp 26 november eindelijk weer eens een thuiswedstrijd! Wel vroeg (8:30) en met een temperatuur van rond het vriespunt was het even op gang komen. Dat zagen we ook in de wedstrijd...... Na een vrij slechte wedstrijd tegen DHZ vorige week wilden we vandaag beter voetbal laten zien. En vooral ook meer strijd. Eerlijk gezegd kwam dit er in de eerste helft niet echt uit. De bedoelingen waren goed, maar de echte wil om voor iedere bal te vechten ontbrak. Duels werden nauwelijks aangegaan, laat staan gewonnen. Ook waren we slordig in de passing en het afmaken van de kansen die we kregen. Besiktas kon daar niet veel tegenover stellen, dus dat maakte dat het voor de neutrale toeschouwer niet echt een geweldige wedstrijd was tot aan de rust. We gingen rusten met een 1-0 voorsprong door een benutte penalty van Niek.

Even wat pilletjes in de thee gedaan, wat betekende dat de tweede helft al weer een stuk beter ging. Soms goede combinaties, veel meer strijd en de wil om voor elkaar te willen knokken. Besiktas is eigenlijk geen moment gevaarlijk geweest. Nog 2 doelpunten van Niek en een mooie lob van Sami bepaalde de eindstand op 4-0.

We begonnen de wedstrijd als koploper en dat zijn we nog steeds. Maar als we hoog willen eindigen of, beter nog, kampioen willen worden, moet er de volle 60 minuten strijd geleverd worden! Volgende week Binnenmaas uit. Mooie tegenstander, waarbij we gokken op het voortzetten van de opgaande lijn en het behouden van de koppositie!