Voor de volgende vacatures worden vrijwilligers gezocht:

• Wedstrijd coördinator
  • Camera mensen (voor Smitshoek TV)
  • Video editor (voor Smitshoek TV)
  • Vrijwilligers planner: het inplannen van vrijwilligers op de verschillende diensten.
  • Kader medewerkers kantine
  • Coördinator Spelregelbewijs (en Spelerspassen?)
  • Coördinator E-pupillen (O11)
  • Coördinator D-pupillen (O13)
  • Jeugdtrainers breedtesport
  • DOV/Toezicht kleedkamers
  • Stewards (Bij thuiswedstrijden van het eerste)
  • Scheidsrechters
  • Leden voor scheidsrechter-commissie
  • Commercieel talent: Het benaderen van (potentiele) sponsoren om de mogelijkheden die Smitshoek kan bieden te bespreken en aan te bieden en hier verdere invulling aan te geven, en de bedrijven warm te houden voor de betrokkenheid bij Smitshoek.
  • Veiligheidscoördinator: Het waarborgen van de veiligheid op de club in het algemeen en thuiswedstrijden van het eerste in het bijzonder.
  • PR Medewerkers: Het meewerken aan de verschillende uitingen zoals de Smitshoek Krant, Presentatiegids en nieuwsbrieven.

Overige informatie over de verschillende functie vindt u op de site onder Vrijwilligers->Diensten. Aanmelden voor een vrijwilligersfunctie doet u via Vrijwiliggers->Contact Planner.